Trobant el camí cap al canvi


Receptes de cuina


Amanida estiuenca 

Ingredients er a 4 persones:

-250 gr. de mongeta blanca cuita (o cigrons cuits)

-2 llaunes de tonyina "al natural"

-2 tomàquets d'amanida grans

-1 ceba mitjana (o 2 cebes tendres)

-1 pebrot verd mitjà

-3 patates mitjanes bullides

-2 ous durs (bullits)

-Un grapat d'olives farcides

-Oli, vinagre, sal i pebre per amanir.

 

Elaboració:

Es tallen a daus petits els tomàquets, la ceba, el pebrot i els ous durs. Es tallen a trossos més grans les patates. 

S'introdueix tot en un bol on s'hi afegeix la tonyina, les mongetes cuites (o cigrons) i les olives. S'amaneix i es guarda a la nevera. 

És important consumir l'amanida fresca, no freda, ja que si la temperatura és massa baixa no notarem el gust de la mateixa.