
Trobant el camí cap al canvi
Receptes de cuina
Amanida estiuenca
Ingredients er a 4 persones:
-250 gr. de mongeta blanca cuita (o cigrons cuits)
-2 llaunes de tonyina "al natural"
-2 tomàquets d'amanida grans
-1 ceba mitjana (o 2 cebes tendres)
-1 pebrot verd mitjà
-3 patates mitjanes bullides
-2 ous durs (bullits)
-Un grapat d'olives farcides
-Oli, vinagre, sal i pebre per amanir.
Elaboració:
Es tallen a daus petits els tomàquets, la ceba, el pebrot i els ous durs. Es tallen a trossos més grans les patates.
S'introdueix tot en un bol on s'hi afegeix la tonyina, les mongetes cuites (o cigrons) i les olives. S'amaneix i es guarda a la nevera.
És important consumir l'amanida fresca, no freda, ja que si la temperatura és massa baixa no notarem el gust de la mateixa.